19th Ave New York, NY 95822, USA

Nieuwe zakelijke doelen dankzij de Ultimaker S5

Als het gaat om 3D printen, dan staat de Ultimaker S5 voor vernieuwing en ontwikkeling. De opkomst van deze printer voor zakelijk gebruik staat daar symbool voor. Juist ook door de grote mate waarin innovaties zijn doorgevoerd. Het is een printer die voor een grote groep veel mogelijkheden biedt. Het is interessant om te zien wat er op het gebied van schaalvergroting bereikbaar is wanneer de S5 als zakelijk middel wordt ingezet. Dit is dan ook een insteek waarmee de printer ontwikkeld is. Het is goed om dit ook eens goed te bekijken vanuit gebruikersoogpunt.

Nieuwe visie op het bouwoppervlak
De Ultimaker S5 biedt een nieuwe visie op het bouwoppervlak. Dat maakt het dan ook een 3D printer die past bij de moderne tijden. Het is een compacte printer, waarbij wel aan efficiëntie is gedacht. Dat is terug te zien in het gemaximaliseerde bouwoppervlak. Daardoor is er direct ook veel meer mogelijk als het om printen gaat. De 3D printer is daardoor niet te vergelijken met andere compacte modellen. Er is juist veel bouwvolume, waardoor veel meer ontwerpen mogelijk zijn. Dit zijn de vernieuwingen die deze printer zakelijk gezien ook zo interessant in gebruik maken.

Sneller werken met de S5
De Ultimaker S5 en het bouwoppervlak bieden voordelen op meer vlakken. Zo zijn niet alleen grotere ontwerpen te maken. Het is ook mogelijk om meerdere kleine ontwerpen naast elkaar te ontwikkelen. Dat zorgt dus dat er meer te doen is in minder tijd. Dat kleinere ontwerp maakt het aantrekkelijker om het bouwvolume optimaal te ontwerpen. Meerdere prints naast elkaar is ook breed op te vatten, het kan om bijvoorbeeld twee, drie of vier modellen tegelijk gaan. Dat betekent dus ook dat tijd veel efficiënter te benutten is. Zo kan je veel meer doen in veel minder tijd.

Voordelen op andere gebieden
Niet alleen het verbeterde bouwoppervlak is een voordeel van de Ultimaker S5. Het is ook zo dat er allerlei andere zaken zijn die de moeite waard zijn. Het is daardoor interessant om specifieke vormen van gebruik toe te passen. Wie bijvoorbeeld speciale ontwerpen voor ogen heeft, kan de printer hier in grote mate aan aanpassen. Dat betekent dat je als gebruiker van de printer veel meer grip op de situatie hebt. Dat geldt zowel voor het ontwikkelen als voor het daadwerkelijke printen. Het zijn allemaal zaken die het werken met de printer een stuk aantrekkelijker kunnen maken.

 

Leave a comment